7 Haziran 2007 Perşembe

Dubai'den sevgilerle: Colde Safari

Dubai'den sevgilerle, Colde safari yapmak:

Dubai gelen biri Colde Safari yapmadan gitmemeli bence, ozel egitim almis soforler genelde Toyata Land Cruise 4x4 ve ozel olarak insa edilmis icerisinde 7 kisinin binebilecegi kapasitede, sizi kaldiginiz otelden alip taa hic hayal edemiyeceginiz diyarlara, o turuncu, sari renklerin hakim oldugu kendinizi bir an ben yoksa Uzaydamiyim dedirterecek bir yere getirir.

--------------------------------
With Love from Dubai; Desert Safari,

If you come to Dubai for holiday or any reason, you shouldn't leave without doing Safari:). With licensed driver and specially made Toyota Cruise 4x4 with capacity of 7 person. You will be taken to a place that you might think you are in Mars or something?:) or one of those Indiana Jones Movie screen.




Genelde cogu otellerin Concierge'rinden yaptirabileceginiz reservasyon ile; Kisi basi 180Dhr (49$ kisi basi) ile aksam yemegi seyahat icecek dahil sizi 7 saatlik bir macera beklemektedir. Midenizi cok doldurmayin derim.:) Genelde saat 15:00 gibi otel lobisinden alinip Omman - Hatta Yolu uzerine goturulursunuz, sonra geldiginiz Colde safari'ye baslamadan once arabanin lastikleri indirilir ve sonrada safariye baslarsiniz..
------------------------------------------------

Most of the Hotels Concierge will help you with your Safari reservation; 180Dhr (49$ per person) includes Food and Drink with full of 7 hours trip. I suggest you to not fill your stomach too much in case:). Generally around 15:00 hours, you will be picked up from your Hotel Lobby and taken to Omman-Hatta Road. Before Safari began, they stop for taking the air out from the car wheels.



Bir saatlik asagi yukari Lunaparktaki o korkutucu slidelara benzeyen ama eylendirici bir araba yolculugu diger bir adi ile Safari Bashing'den sonra gun batimini seyretmek icin bir tepe basinda durulur... Dusunsenize bu tepeler belkide yarin olmiyacak..

Ardindan Colun oratasinda Kurulmus Col kampinda isterseniz Deveye binip fotograf cektirin..
------------------------------------------------------

After Up and Down like in Luna park's slides but with a bit of fun or they called Safari Bashing, you will stop on top of the mountain to watch Sunset... Imagine you may not see those mountains or valleys again tomorrow..

After you will be taken to Desert Camp in middle of nowhere and if you want you can ride a Camel and photo taken...



Yada ister yerliler gibi erkeklerin Disdas giydigi, kadinlarin Abaya kara carsaflarini giyip resim cektirebilirsiniz..

----------------------------------------

Or you can dress up like a Local Emirati with a Disdas for men and Black Abaya for woman ...



Yada cok guzel motiflerle 2 saniyede hindistanli kadinin cizdigi kina yaktirabilirsiniz ister kolunuza ister bacaginiza isterse sirtiniza..

Yemek ve ickiden sonra donsoz gelir, gobek atilir ve 9:30pm civarinda toplanip yine otelinize birakilirsiniz..

Benden soylemesi..

------------------------------------------------

Or you can have Henna Tattoo within 2 seconds on your leg, arm or back wherever you like by an Indian woman.

After eating selection of Arabic food and drink, here comes the belly dancer and having fun. Then you will be taken to your Hotel again by 9:30.

You will definitely enjoy it for sure:)


Derya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder